U svrhu unapređenja nastave fizike, uz profesionalno usavršavanje svih zainteresovanih nastavnika fizike, imamo čast najaviti realizaciju jednodnevnog Seminara namijenjenog svim nastavnicima fizike osnovnih i srednjih škola u Bosni i Hercegovini.

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane nastavnike fizike, kao i direktore osnovnih i srednjih škola, da nastavnicima omoguće prisustvo na jednodnevnom stručnom Seminaru pod nazivom “OBOGATITI NASTAVU FIZIKE: OD JEDNOSTAVNIH OGLEDA I EKSPERIMENATA, DO PRIMJENE SAVREMENIH TEHNOLOGIJA”

Kroz jednodnevni stručni Seminar, svim zainteresovanim nastavnicima će biti ponuđen stručno osmišljen program o metodologiji i didaktičkim potencijalima korištenja eksperimenata od lako pristupačnih materijala, kao i savremenih tehnologija, a u svrhu unapređenja i obogaćivanja nastave fizike, vođen od stručnih osoba osposobljenih za ovakav rad.

Seminar će biti održan u Sarajevu, u drugoj sedmici januara. Tačan datum i mjesto održavanja bit će poznati naknadno. Učesnici koji su članovi Društva fizičara u FBiH i koji su izmirili svoje obaveze uplate članarine za 2018. godinu plaćaju kotizaciju u iznosu od 10 KM, dok učesnici koji nisu članovi Društva fizičara u FBiH dužni su platiti kotizaciju u iznosu od 40 KM. Svi učesnici će dobiti potrebne materijale, te certifikat o učešću na seminaru. Molimo Vas da se pravovremeno registrujete ovdje, a najkasnije do 20. 12. 2018. godine.

Informaciju o načinu uplate i sve ostale informacije dobit ćete na email kojeg ste prijavili nakon što se zatvori prijava.

Voditeljica seminara

Dževdeta Dervić, prof. fizike u Drugoj gimnaziji u Sarajevu

 

000362315
Danas
Jučer
Ove sedmice
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
Ukupno
211
165
1724
3077
6825
362315

2024-07-15 20:45